Hac kura sonuçları belli oldu mu? 2016 Hac Kurası sonuçları öğren, Hac kuraları saat kaçta çekilecek?

Milyonlarca hacı adayının merakla beklediği hacı kurası bugün Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılacak kurayla belirleniyor. Peki Hac kurası ne zaman çekilecek? Her yıl yüz binlerce hacı adayı hac ibadetini yerine getirmek için Arabistan'a gidiyor. 2016 hac kurası sonucu öğren. Hacı adayları heyecanlı anı bekliyor. Tam 7 yıl bekleyen hacı adayı var. 2016 Yılı Hac Kayıt Durumu Sorgulama Ekranı. Hac kura sonuçları sorgulama ekranı Diyanet 2016 ile öğren.

Hac kura sonuçları belli oldu mu? 2016 Hac Kurası sonuçları öğren, Hac kuraları saat kaçta çekilecek?
02 Mart 2016 Çarşamba 10:15

Hac kuraları bugün çekiliyor. Diyanet İşleri Başkanlığı 2016 yılında hac ibadetini gerçekleştirmek üzere kutsal topraklara gidecekleri belirlemek için gerçekleştirdiği kura çekimi bugün yapılacak. Peki Hac kuraları saat kaçta çekilecek?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 1 milyon 70 kişinin başvurduğu hac kuraları bugün saat 11'de gerçekleşecek.  Kutsal topraklara gideceklerin belirleneceği kura çekimi saat 11.00'dan itibaren yapılacak. Bilgisayar ortamında gerçekleştirilecek kura çekimi basın ve kamuoyuna açık bir şekilde yapılacak. Kura sonuçlarını öğrenmek için haberimizi takip edebilirsiniz.


HAC SORGULAMA EKRANINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ


Hac fiyatları ne kadar?

Milyonlarca müslümanın merakla beklediği hac kuraları bugün çekiliyor. Kutsal topraklara gitme imkanı olacak hacı adayları için konaklama fiyatları belli oldu. Konaklama türlerine göre değişen hac fiyatları şu şekilde;

Normal konaklama için 3 bin 750 dolar,

Müstakil konaklama için 5 bin 250 dolar, 

Otel için ise 6 bin 800 dolar.

Hacı olarak kutsal topraklara gitmeye hak kazanan Hacı adayları, hac ücretlerini peşin veya gibi 3 taksit halinde de ödeyebilecekler. Bunun dışında hacı adaylarından herhangi bir ücret talep edilmeyecek.

Kura sonucunu sonrasında hacı olarak kutsal topraklara gitmeye hak kazanan adayların hac kayıt kesin tarihleri, 7-18 Mart 2016 tarihlerinde yapılacak. İlk hacı kafilesi ise 4 Ağustos 2016 tarihinde, son hac kafilesi ise 5 Eylül 2016 tarihinde kutsal topraklara gidecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Allah hayırlı eylesin.