FETÖ'ye şafak operasyonu! İhraç edilen öğretmenin evinde...

FETÖ soruşturması kapsamında Adana, Samsun, Kayseri ve Kahramanmaraş’ta 26 adrese şafak vakti operasyon yapıldı. Meslekten ihraç edilenlerinde bulunduğu 20 kişi gözaltına alındı.

FETÖ'ye şafak operasyonu! İhraç edilen öğretmenin evinde...
15 Nisan 2018 Pazar 10:40

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) için Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Adana, Samsun, Kayseri ve Kahramanmaraş’ta 26 adrese şafak vakti operasyon düzenledi.

Meslekten ihraç edilenleinde aralarında yer aldığı öğretmen, üniversite çalışanı, sağlıkçı ile bazı öğrencilerin de bulunduğu 6’sı kadın 20 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, Adana Adli Tıp Biriminde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Adana’nın merkez Seyhan ilçesindeki evinde gözaltına alınan ve meslekten ihraç edildiği öğrenilen öğretmen H.Ö’nün evinde arama yapıldı. Arama sırasında elbise dolabının arkasına saklanmış 90 bin dolar ve bir cep telefonu ele geçirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.