FETÖ'nün öğretmen yapılanması soruşturması

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) öğretmen yapılanmasına yönelik soruşturmada 14 kişi tutuklandı. 10 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

FETÖ'nün öğretmen yapılanması soruşturması
14 Nisan 2017 Cuma 10:24

Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında terör örgütünün haberleşme programı Bylock'u kullanan şüphelilere yönelik operasyon yapıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Adana, Kahramanmaraş, Mersin, Şanlıurfa, Gaziantep, İzmir, Kilis ve Osmaniye’de düzenlenen operasyonda 24 kişi gözaltına alındı.

Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. Mahkeme 14 kişinin tutuklanmasına karar verirken, 10 şüpheliyide adli kontrol şartıyla serbest bıraktı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.