En güzel Regaip Kandili mesajları - Resimli, güncel ve sözlü kutlama mesajları

Regaip kandili yarın idrak edilecek. Bu önemli gecede değer verdikleri kişilerin kandilini kutlamak için Facebook, Instagram, Whatsapp, Twitter, Pinterest gibi sosyal medyadan mesajlar atılacak. Sizler için en güzel, resimli ve anlamlı Regaip Kandili mesajları 2018 mesajlarını derledik. Bu mübarek gecede sizlerde sevdiklerinize kandil mesajı gönderebilirsiniz. İşte en güzel ve resimli kutlama mesajları

En güzel Regaip Kandili mesajları - Resimli, güncel ve sözlü kutlama mesajları
21 Mart 2018 Çarşamba 23:15

En güzel Regaip Kandili mesajları - Resimli ve sözlü kutlama mesajları
İlgili Galeriye Git

Yarın Müslüman alemi için en değerli günlerden birisi olan Regaip Kandili idrak edilecek. Bu nedenle milyonlarca kişi değer verdiği kişilere Facebook, Instagram, Whatsapp, Twitter, Pinterest gibi sosyal medyadan mesaj atmak için resimli ve sözlü mesajları araştırmaya başladı. İşte sizler için hazırladığımız en güzel ve resimli 2018 Regaip Kandili kutlama mesajları...

Üç ayların müjdecisi olan bu önemli gün nedeniyle Regaip Kandili mesajları vatandaşlar tarafından en çok araştırılan konular arasında yerini alıyor. Dua ve ibadetler ile geçirilecek olan bu mübarek günde sevdiklerinize gönderebileceğiniz 2018 resimli Regaip Kandili mesajları:

- Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

- Ya Rabbi! Sesimizi duyansın, hallerimiz bilensin. Açtık gönlümüzü sana, Sen Sen imdat eyle, Sen affeyle, sen yollarımızı hayır eyle. Melekler daima duacınız olsun. Yüreğiniz ferah, imanının bol olsun. Sevgili Peygamberimiz Şefaatçimiz olsun. Regaib Kandilimiz Mübarek olsun!

- Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle kandiliniz mübarek olsun.

- Yakınlık ne mekanda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır kandiliniz mübarek olsun.

- Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kabriniz nur dolsun, makamınız Firdevs, dualarınız kabul olsun. Kandiliniz kutlu olsun...

- İslam'ın nurlu yüzü kalbine dolsun makamınız cennet, Hz. Muhammed (sas) komşunuz olsun günlerinize mutluluk, gönlünüze saadet dolsun Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

- 'Ben, beni seven ümmetimi almadan cennete girmem' diyen Sevgilinin (s.a.s.) ümmeti olmanın hakkını verebilmek duası ile… Regaib Kandiliniz mübarek olsun.

- Allah gönlünüzden geçen her duayı hakkınızda hayırlı ise kabul etsin. Amin! Hayırlı kandiller...

Galeri için TIKLAYINIZ

- Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, yüzünüz mutlu, Regaib Kandiliniz mübarek olsun…

- Avuçların açıldığı, gözlerin yaşardığı, ilahi esintilerin kalpleri okşadığı anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle kandilinizi kutlarım.

- Kalpler vardır sevgiyi paylaşmak için, insanlar vardır dostluğu yaşatmak için kandiller vardır af dilemek için. Kandiliniz mübarek olsun.

- Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun. Regaib Kandiliniz mübarek olsun! 

- Her tomurcuk yeni bir gülün, her gül yeni bir baharın, her kandil yeni rahmetlerin habercisidir. Rahmet ve mağfiret dolu kandil geçirmeniz dileğiyle hayırlı kandiller.

- Fani Dünyanın padişahı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Siz sevdiklerime, iyi kandiller dilerim.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.