En güzel 2016 Ramazan ayı mesajları

On bir ayın sultanı Ramazan geldi çattı. Milyonlarca müslüman bu mübarek ayda bol bol dua edip ibadet ediyor. Bu mübarek ay ile ilgili En güzel ramazan mesajları resimli. sevdiklerinizde Whatsapp veya mesaj yoluyla gönderebileceğiniz 2016 Ramazan mesajları haberimizde.

En güzel 2016 Ramazan ayı mesajları
06 Haziran 2016 Pazartesi 11:13

Müslümanlar için büyük bir manevi değeri olan Ramazan ayı sonunda geldi. Milyonlarca müslümanın ibadetle geçirdiği ve oruç tuttuğu günlerde, sevdiklerinize, eşinize ve dostlarınıza en güzel Ramazan mesajlarını gönderebilirsiniz. Bu mübarek Ramazan ayında gönderebileceğiniz birbirinden özel ve güzel Ramazan mesajlarını sizler için derledik. 2016 Ramazan mesajlarına sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

2016 Ramazan Mesajları

"Başlangıçlar sonuçların tecelli yeridir"… Rahmet ile başlayan Ramazan ayinin Kurtuluş ile Tecelli bulması temennilerimle

“Ahh özlemim O’na ki; O beni görür ama ben O’nu göremem” arzusu ile O’na yaklaştıran Mübarek Ramazan aynız hayırlara vesile olsun…

” Başlangıçlar Sonuçların tecelli Yeridir ” Rahmet ile başlayan Ramazan Ayının Kurtuluş ile Tecelli bulmasını HAK tan Dilerim

”Bembeyaz yağan bir karin, ne yaşanmışsa yaşansın, geçmişin tüm hatalarını örttüğü gibi Ramazan ayinin da senin tüm hatalarını örterek hayırlı yeni bir gelecek umut dolu yeni bir başlangıca vesile olmasını dilerim…”

”Bütün dualar gül kokar bu ay. İmanı yüksek ilmi derin olanlar bilir ki Ramazan ayı ayların en makbulüdür. Bu ayı oruçla, namazla ve niyazla geçirmenizi temenni eder Ramazan ayınızı kutlarım.

”Cenab-ı Hakk’ın kapısına ulaştırmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan mübarek Ramazan ayını tebrik ederim.”

”Kim Allah yolunda dünyevi işleri bir kenara atıp sadece gönülden ibadet ederse, Allah ona cennetinden bir bahçe ayırır. Cennetin bahçesindeki gül kokularının yüzü suyu hürmetine bu ayı ibadet ve inançla geçirmenizi temenni eder, mübarek Ramazan ayınızı en içten dileklerimle kutlarım.”

”Kim canı gönülden iman eder, kalbini her türlü günah, nifak ve bozgunculuktan temiz tutar, dili ile doğru ve tatlı konuşur, endişeye düşmeden haline razı olur, doğru ve güzel huylu olursa gerçekten mutluluğa erer. Ramazan-ı Şerifleriniz hayrola…”

”Mübarek Ramazan ayı; sana vücudunun sıhhat ve selameti olan az yemeğe, ruhunun sıhhat ve selameti olan günahsız olmaya, dininin sıhhat ve selameti olan peygamber efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya vesile olsun… Hoşgeldin ayların en birincisi Ey Şehr-İ Ramazan…”

”Ramazan geldi hoş geldi, yüreklere huzur geldi. Işıksız evlere güneş, duasız ellere dua geldi. Rabbim bu ayda hayırlı kullardan olayı bütün din kardeşlerime nasip etsin. Ramazanı Şerif ayınız kutlu, gönlünüz dua dolu olsun.”

”Seherde açılan eller hürmetine, rükûda bükülen beller hürmetine, kabul et yakarışlarımızı. Secdeye kapanmış başlar hürmetine, gözlerden akan yaşlar hürmetine, sevginle doldur sana yönelmiş kalplerimizi. Ve sen affedicisin affı seversin affeyle Yarabbi cümlemizi… Ramazan ayınız mübarek olsun…”

”Tüm Müslüman ailesinin bu mübarek ayda ettikleri duaları yüce Rabbimden kabul etmesini dilerim. Amin… Bütün İslam âleminin mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini dilerim…”

”Yılda bir kısmet olan ve bu sene de görmeye nail olduğumuz Ramazan ayı bütün Müslümanlar için bereket ve ibadet içinde geçsin. Evlere huzur, gönüllere bol bol dua girsin. Gönül esintimiz Hak’tan yana olsun, Ramazan ayınız mübarek olsun.”

Ahh özlemim O'na ki; O beni görür ama ben O'nu göremem arzusu ile O'na yaklastiran Mübarek Ramazan ayiniz hayirlara vesile olsun...

Başı RAHMET ortası MERHAMET sonu ise CEHENNEM’den AZAD olan Mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dilerim….

Bembeyaz yagan bir karin, ne yasanmissa yasansin, gecmisin tüm hatalarini örtügü gibi Ramazan ayinin da senin tüm hatalarini örterek hayirli yeni bir gelecek umud dolu yeni bir baslangica vesile olmasini dilerim ....

Besmele ile girdiğin Mübarek Ramazan Ayin; yine onun içindeki RAHMAN ve RAHIM sıfatlarının üzerine tecellisi temennilerimle….

Bu Güzel Ayda Güzel insanlara Güzel Duygular içinde En güzeL Şekilde En Güzel Hayırlı Mesajı Atmak İsterim ” Ramazan Ayınız Mübarek Olsun ”

Bu Mübarek Ayda Huzur Dolu, Mutlu, Sıcak ve Sakin Bir Şekilde Geçirmeniz Dileği iLe Ramazan Ayınız Hayırlı Olsun.

Bütün Müminlerin Dostça Kardeşce Bereketi hem Sofralarında Hemde Kalplerinde Hissedecekleri Bu Ayda Mutlu Bir Ramazan Ayı geçirmeyi Nasip Etsin Yüce Yaradan.




Cenab-ı Hakk’ın kapısına ulaştırmayacak yollara sapmaktan korumaya vesile olan mübarek Ramazan ayini tebrik ederim.

Dostluklarin sevgi ile beslendigi bu Mübarek Ramazan ayinda gönlünün sevgi ile dolup tasmasini dilerim...

Ellerimiz Semaa’da Dualarımız ALLAH a Bu Mübarek Ramazan Ayında Şükür Edelim ALLAH ımıza, Ramazan Ayınız Mübarek OLsun.

Ellerin semaya, dillerin duaya gönüllerin Mevla’ya yöneldiği bu mübarek Ramazan Ayı’nın hayırlara vesile olmasını dilerim. Hoşgeldin Ya Şehr-i Ramazan…

Ey iman edenler! Samimi bir tevbe ile Allah'a dönün.. Tahrim/8 Tevbelerin geri cevrilmedigi Rahmet ve Magfiret yüklü Ramazan ayinizi tebrik eder hayirlara vesile olmasini dilerim....

Gözlerimiz ışık Dolu Kalbimiz iman Dolu Avuçlarımız Dua Dolu Olsun, Ramazan Ayımız Hepimize Mübarek Olsun..

Gün batar usul usul...Kararir Gece... Yeniden dogar hersey...." Her sey bitti" dedigin bir anda Mübarek Ramazan ayinin Gönlünde Huzur kokulu bir

Gül kök salmasina vesile olmasi temennilerimle....



Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan geçirmenizi diliyorum.

İslamın nurlu güneşi kalbine dolsun, makamın cennet, Hz. Muhammed(sav) komşun olsun, günlerin mutluluk, gönlün saadetle dolsun, Ramazanın mubarek olsun.

Mübarek Ramazan Ayı ; sana Vücudunun sıhhat ve selameti olan “az yemeğe”…. Ruhunun sıhhat ve selameti olan “günahsız olmaya”….. dininin sıhhat ve selameti olan “Peygamber Efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya” vesile olsun….

Mübarek Ramazan Ayı “O vermek istemeseydi vermezdi” gerçeği doğrultusunda Ruhunda oluşan hayır Dua isteğinin kabulüne vesile olsun….

Mübarek Ramazan Ayı Kalbine önce bulut olsun yağmak için… Sonra yağmur olsun ilahi sevgiyi yeşertmek için…



Mübarek Ramazan Ayı Kalbini O’nun yoluna koymayı Ellerini daim O’nun dergahına açmaya vesile olsun…

Mübarek Ramazan Ayı; sana Vücudunun sıhhat ve selameti olan “az yemeğe”…. Ruhunun sıhhat ve selameti olan “günahsız olmaya”….. dininin sıhhat ve selameti olan “Peygamber Efendimizin güzel ahlakına sahip olmaya” vesile olsun….

Mübarek Ramazan Ayına has Rahmet bereket mağfiret ile hemhal olman dileklerimle….

Mübarek Ramazan Ayınız Sofranızdan bereketi Kalbinizdeki Güzellikleri Herzaman Yüze Rabbim Daim Etsin Ramazan Ayınız Mübarek Olsun.

Mübarek Ramazan Ayi "O vermek istemeseydi vermezdi" gercegi dogrultusunda Ruhunda olusan hayr Dua isteginin kabulune vesile olsun....

Mübarek Ramazan Ayi ; sana Vücudunun sihhat ve selameti olan "az yemege".... Ruhunun sihhat ve selameti olan "günahsiz olmaya"..... dininin sihhat ve selameti olan "Peygamber Efendimizin güzel ahlakina sahip olmaya" vesile olsun....

Rabbimizin Kapısına uLaştırmayacak Yollara Sapmaktan Kurtaran Bu Mübarek Ayın Büyün Müninlerimize Hayırlı OLmasını Temenni Ederim.

Ramazan Ay’ında Bütün Müminlerin Dualarını Oruçlarını ALLAH (c.c) Kabul Etsin ALLAH (c.c) Bizi Bütün Kötülüklerden IsLah Etsin..

Ramazan ayı ; kalbini O’nun yoluna koymaya… Ellerini O’nun dergahına açmaya… Ruhunu doyurmaya… Kalbinin gerçek vuslatı bulmasına vesile olsun…



Ramazan Ayı Kalbine Teselli Ruhuna iLaç Olsun Duaların Kabul Olsun, Ramazan Ayın Mübarek Olsun.

Ramazan ayı sana bir muştu, kalbine teselli, ruhunu karanlık ruhların baskısından kurtarmaya vesile olsun…

Ramazan Ayında Bu mübarek Ay Hepimizin üzerinde Bulut Olsun Bereketi üzerimizde Dursun Ramazan Ayınız Mübarek Olsun.

Ramazan Ayının Bereketi Sofralarınıza Huzuru Kalbinize imanı Dualarınıza Yansısın RAMAZAN ayınız mübarek Olsun

Ruhlarımız Huzur Bulsun Sofralarımız Anlam Dolsun Ramazan Ayınız Mübarek Olsun.

Sema Kapılarının açık olduğu bu ayda heybenizde tohum tohum dua menekşeleri saçmanız temennisiyle Hayırlı Ramazanlar

Sıcak Çorbalar Koyulsun Tabaklara, Samimi Sohbet Başlasın Sıcak Yuvalarda Bu Ay RAMAZAN AYI Mübarek Olsun Tüm insanlara…

Tüm yürekler sevinç dolsun, umutlar gercek olsun,acılar unutulsun,dualarınız kabul ve Ramazanınız mübarek olsun.

Yağmur Gibi Bereketli Ve Yağmur Taneleri kadar tatlı Bereketli Ramazanlar Dilerim.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelerek bizleri Bereketiyle donatan Ramazan ayınız Mübarek olsun…





 


Etiketler; #ramazan #mesaj
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.