Diyarbakır Silvan ilçesinde şiddetli patlama! Son Dakika Diyarbakır haberleri

31 Mayıs 2016 Salı akşamı 20.30 sularında Diyarbakır'da patlama meydana geldi. Diyarbakır Silvan ilçesi Feridun Mahallesi Boyunlu bölgesinde meydana gelen patlamanın çok şiddetli olduğu kaydedildi. Patlamanın terör örgütü PKK'nın yola döşediği tuzağı güvenlik güçlerinin kontrollü şekilde patlatması sonucu meydana geldiği düşünülüyor. İşte Diyarbakır patlaması ile ilgili ayrıntılar...

Diyarbakır Silvan ilçesinde şiddetli patlama! Son Dakika Diyarbakır haberleri
31 Mayıs 2016 Salı 20:50

Son günlerde artan terör olayları sebebiyle Diyarbakır'da art arta patlamalalar meydana geliyor. Son patlama da 31 Mayıs 2016 Salı akşamı Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde meydana geldi. Diyarbakır Silvan ilçesi Feridun Mahalallesi Boyunlu civarında meydana gelen patlamanın oldukça şiddetli olduğu biliniyor.

Diyarbakır Silvan'daki patlamanın tam olarak neyden kaynaklandığı bilinmiyor. Ancak olayın bir terör saldırısı olma ihtimali üzerinde duruluyor. 

Diyarbakır'daki patlamanın hemen ardından olay yerine çok sayıda ambulans, sağlık ekibi ve güvenlik görevlisi sevk edildi. 

Patlamanın terör örgütü PKK'nın karayoluna yerleştirdiği bir tuzaklı bombanın patlaması sonucu olduğu tespit edildi.

Silvan'daki patlama ile ilgili ayrıntılar geliyor...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.