Devlet Bahçeli'den referandumda 'EVET'

MHP lideri Devlet Bahçeli, anayasa değişikliği referandumunda da "evet" diyeceklerini açıkladı.

Devlet Bahçeli'den referandumda 'EVET'
24 Ocak 2017 Salı 21:44

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "MHP Meclis'teki kararını referandumda da gösterecek. Bize tutarsız diyenler yanıldıklarını görecekler. Bundan sonra söz ve karar büyük Türk milletinindir." dedi.

Milli huzur ve kardeşliği amaçladıklarını dile getiren Bahçeli, "Bütün yıkıcı propaganda ve saldırılara rağmen, MHP milletvekilleri anayasa değişikliğine olumlu oy kullanarak Türkiye’nin önünü açmışlardır. İstek ve arayışımız milli huzur ve kardeşliğin tesisi, istikrar ve güvenliğin temin ve tahkimidir. İftiharla söylemek isterim ki bildik mahfiller aracılığıyla, sosyal medya başta olmak üzere, her zemin ve sahada telkin ve tahrik altına alınmaya çalışılan milletvekillerimiz, dava adamlığının ve dik duruşun ne demek olduğunu dosta düşmana ispatlamışlardır." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
murat atik - 7 yıl önce
Başkanlık sistemine hayır yaşasın demokrasi
Misafir Avatar
m a - 7 yıl önce @murat atik
başkanlıga hayır
Avatar
Selim - 7 yıl önce
Tabiki evet.