Darbeciler iletişim kanalı ortaya çıktı!

Darbecilerin Türkiye’deki komuta heyetinin, dışarıdaki ekiple Çin merkezli sosyal iletişim ağı QQ.com üzerinden bağlantı kurduğu ortaya çıktı.

Darbeciler iletişim kanalı ortaya çıktı!
25 Temmuz 2016 Pazartesi 09:31

15 Temmuz 2016 tarihli darbe girişimi sonrası etaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Darbecilerin dış bağlantıları tespit edildi.

Darbe komuta heyetinin, dış bağlantılarla irtibat için Çin merkezli sosyal iletişim ağlarından QQ.com'u kullandığı ortaya çıktı.

Bunun yanı sıra, ülke içerisinde darbe konusunda işbirliği halinde olan sivil ve askerlerin iletişim yolu olarak Clash of Kings oyun sitesini tercih ettiği belirlendi. Darbe girişimi gününe dek Clash of Kings oyun sitesinde oluşturulan şifreli isimlerle özel odalar aracılığı ile konuşan çete üyeleri, son ana kadar bu iletişim kanalını kullanmaya devam etti.

Kaynak: YeniŞafak

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.