Darbeci kadın pilot, darbeci subayların isimlerini itiraf etti!

15 Temmuz darbe girişimi gecesi darbecilere lojistik sağlayan helikopter pilotu Kerime Kumaş Yıldırım, o gece helikopterine binen subayların kimliklerini itiraf etti.

Darbeci kadın pilot, darbeci subayların isimlerini itiraf etti!
21 Ağustos 2016 Pazar 12:13

15 Temmuz Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) kanlı darbe girişimi gecesinde İstanbul semalarında uçuş yapıp darbecilere lojistik sağladığı gerekçesiyle tutuklanan Helikopter Pilotu Kerime Kumaş Yıldırım, 4 darbeci subayın kimliklerinin polise itiraf etti.

4 subayın kimliğini itiraf etti

Kerime Kumaş Yıldırım darbe girişimi gecesinde Nakkaştepe'de caddeye inerek darbeci generellerin kaçmak için bindiğini dile getirdikten sonra kimliklerini de açıkladı. Nakkaştepe'deki caddeye Harp Akademileri Komutanlığı'ndan Albay Özcan Korhan'ın talimatı üzerine gittiğini dile getiren darbeci Yıldırım, Kurmay Binbaşı Ahmet Kaya, Yüzbaşı Fatih Özdemir, Yüzbaşı Mustafa Kıyı ve Yüzbaşı Murat Parladı'yı helikoptere aldığını söyledi.

Halktan korktular

Helikoptere binen söz konusu darbeci askerlerin halkın tepkisinden korkarak sivil kıyafetler giydikleri anlaşıldı. İfadelerine başvurulan cuntacılar, sivil araçlarında bulundukları sırada halkın sokaklara döküldüğünü, trafiğin tıkanması üzerine tepkilerden korktukları için sivil kıyafetleri giydiklerini de anlattı.

Kaynak:Sabah

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
İnşallah yaptığınız ihaneti fark etmeye başlamışsınızdır.