Darbe girişiminde Genelkurmay'da yaşananların fotoğrafları ortaya çıktı

FETÖ soruşturması kapsamında Genelkurmay Başkanlığı'nda yapılan incelemeler sonucunda 15 Temmuz darbe girişimi gecesinde Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşananların fotoğrafları ortaya çıktı.

Darbe girişiminde Genelkurmay'da yaşananların fotoğrafları ortaya çıktı
23 Ağustos 2016 Salı 10:34

​Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki hain darbe girişiminin yaşandığı gecede Genelkurmay Başkanlığı'nda yaşananların fotografları ortaya çıktı. FETÖ soruşturma kapsamında Genelkurmay Başkanlığı'nın güvenlik kameralarında yapılan incelemeler sonucunda elde edilen bu fotoğraflar soruşturma dosyasına eklendi.

Güvenlik kameralarından elde edilen bu fotoğraflarda FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında tutuklanan ve Türk Silahlı Kuvvetlerinden ihraç edilen eski Genelkurmay Personel Başkanı Korgeneral İlhan Talu, Tümgeneral Mehmet Dişli ve eski Genelkurmay Adli Müşaviri Tuğgeneral Hayrettin Kaldırımcı da yer alıyor.







Kaynak: TRTHaber

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.