Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Büyük Millet Meclisinde bazı açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan önemli açıklamalarda bulundu
22 Temmuz 2016 Cuma 23:25

15 Temmuz 2016 akşamı Fethullahçı Terör Örgütü üyelikleri tespit edilen askerler tarafından yapılmak istenen darbe girişiminin sonlandırılması ile yurt genelinde soruşturmalar yapılmaya devam ediliyor. Aynı zamanda pek çok bölgede çalışmalarda devam ettirilirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün FETÖ üyesi askerler tarafından bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisini ziyaret etti.

Cumhurbaşkanını TBMM'de çok sayıda milletvekili karşılarken koruma için Muhafız Alayı yerine polis ekipleri görev yaptı. Bildiğiniz gibi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca alınan karar ile Cumhurbaşkanlığı Muhafız Alayına baskın düzenlendiği ve burada ki personellerin gözaltına alındığını belirtilmiştik.

Flaş Açıklamalar

Türkiye Büyük Millet Meclisinde kendisine eşlik eden milletvekilleri ile etrafı inceleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı açıklamalarda bulundu. Fethullahçı Terör Örgütü üyesi askerler tarafından yapılmak istenen darbe girişimi hakkında ifadeler kullanan Erdoğan basında çıkan bazı haberlere de cevap verdi. Recep Tayyip Erdoğan basında darbenin devamının geleceğini ve 15 Temmuz 2016'da sadece darbenin ilk adımının atıldığının yazıldığını belirterek ne kadar adımınız ne kadar etabınız varsa hepsiyle beraber gelin ifadelerin sert bir ton ile vurguladı.

Ekonomi alanına da değinen Recep Tayyip Erdoğan bu konuda da çıkan basında ki haberlerin pek çoğunun gerçeği yansıtmadığını ifade etmiş oldu. Ekonomi de her hangi bir olumsuzluğun yaşanmayacağını ve olağanüstü hal ilanı ile de çalışmaların aynı şekilde devam edeceğini belirten Cumhurbaşkanı özel sektörde de duraksamaların beklenmediğini ve burada da yatırımların aynı şekilde devam etmesi gerektiği konusunda açıklamalar yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tugay GÖZÜM - 8 yıl önce
Çok şükür. Elhamdülillah