Bylock kullananlara FETÖ operasyonu: 31 gözaltı

Bylock kullanan 37 şüpheli için Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturma kapsamında Muğla ve ilçelerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Bylock kullananlara FETÖ operasyonu: 31 gözaltı
11 Ağustos 2017 Cuma 15:43

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturma kapsamında Bylock kullandığı öne sürülen 37 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. 

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Muğla ve ilçelerinde arama ve gözaltı kararı çıkarılan çeşitli meslek gruplarından 37 şüpheli hakkında eş zamanlı operasyon düzenlendi. Muğla ve ilçelerinde düzenlenen eş zamanlı operasyonda ByLock kullanan ve Bank Asya'da hesabı tespit edilen 37 şüpheliden 31'i gözaltına alındı. Firari 6 şüphelinin yakalanması için çalışmaların devam ettiği öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.