Bursa İnegöl'de çiftçiler demokrasiye sahip çıktı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde ki çiftçiler 300 traktör ile konvoy yaparak darbeye karşı olduklarını gösterdiler.

Bursa İnegöl'de çiftçiler demokrasiye sahip çıktı
21 Temmuz 2016 Perşembe 21:46

Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin yapmak istediği Askeri Darbe Girişiminin başarısız kılınması için halk meydanlara koştu ve FETÖ Askerlerine karşı direnmeye çalıştı. Polis ekiplerinin de nokta operasyonları ile darbe girişimi tamamen engellenmiş olurken yurt genelinde meydanlarda toplanmalar devam ediyor. Halkın meydanlarda darbe girişiminin kınanması için belediye otobüsleri de ücretsiz hale getirilirken bugün Bursa'nın İnegöl ilçesinde çiftçiler FETÖ Askerlerine karşı demokrasiye sahip çıkmak adına toplanarak güzel görüntüler oluşturdu.

300 Traktör Konvoy Yaptı

Fethullahçı Terör Örgütü üyelerine karşı meydanlarda halk toplanmaya devam ederken bugün Bursa'nın İnegöl ilçesinde çiftçilerde darbeye hayır mesajı verdi. Toplam 300 traktör ile birleşen çiftçiler araçlarını Türk Bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın posterleri ile donatarak ilçe merkezine doğru hareket etti. Kornalar basarak tüm halkın kendilerine eşlik etmesini isteyen çiftçiler uzun kuyruklar oluşturarak devletin yanında olduklarını belirttiler. 

Darbe girişiminin ardından neredeyse bir haftaya yakın süre geçti. Ancak tüm yurtta halk hala meydanlarda toplanarak devletin yanında olduklarını ve Fethullahçı Terör Örgütü üyelerinin yapmaya çalıştığı Askeri Darbe girişimine karşı olduklarını sloganlar ile belirtmeye devam ediyorlar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.