Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Bitlis Valiliği, ilan edilen sokağa çıkma yasağı ile ilgili yazılı açıklama yapıldı. Bitlis'in Hizan ilçesine bağlı bazı köylerin mezralarında sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.

Bitlis'te sokağa çıkma yasağı ilan edildi
14 Mayıs 2017 Pazar 19:01

Bitlis Valiliğinden yapılan açıklamada Hizan'ın bazı mezralarında vatandaşların can ve mal güvenliğinin tesisi amacıyla sokağa çıkma yasağının getirildiğini bildirdi. Sokağa çıkma yasağı, 14 Mayıs saat 17.00'dan itibaren geçerli olduğu ve  ikinci bir emre kadar Olağanüstü Hal Kanunu'nun 11. maddesinin (a) ve (b) fıkrasına istinaden sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

Açıklamadaki sokağa çıkma yasağının getirildiği mezralar:

"Hizan'ın Kapısuyu köyü Dibek mezrası, Gayda köyü Arpalı mezrası, Akşar köyünün A. Klavuz ve Y. Klavuz, Düztepe, Çevrecik mezraları, Yedikardeş Nonivon bölgesi, Karaağaç mezrası, Horozdere köyü Akbaş mezrası, Horozdere köyü Bolga mezrası, Akdik köyü Hoçinik mezrası, Akşar köyü Pegoso mezrası, Pıroso Nazar mevkisi, Gayda köyü Akınca mezrası ve Gayda köyü Korigarı mezrası bölgesinde ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.