Bartın'da FETÖ'den 8 emniyet mensubu tutuklandı

Bartın merkezli Tokat, Zonguldak ve Ankara'da yürütülen FETÖ operasyonları kapsamında adliyeye sevk edilen 9 polisten 8'i tutuklandı.

Bartın'da FETÖ'den 8 emniyet mensubu tutuklandı
01 Kasım 2016 Salı 08:16

FÖTÖ operasyonlarında 8 polis daha tutuklandı. Bartın merkezli Tokat, Zonguldak ve Ankara'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 9 polisten 8'i tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, örgütle ilişkisi olduğu gerekçesiyle gözaltına alınan ve adliyeye getirilen 9 şüpheli, savcılık tarafından sorgulanmalarının ardından, tutuklanmaları talebiyle mahkemeye çıkarıldı.

Zanlılardan N.A, H.Ş, Y.Ö, E.O, Y.Y, İ.A, M.R.D. ve S.A, nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı. Diğer şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 27 Ekim'de FETÖ/PDY'ye yönelik Bartın merkezli 4 ilde yaptıkları eş zamanlı operasyonda, aralarında şube müdürü ve komiserlerin de bulunduğu 9 polisi gözaltına almıştı.


Etiketler; #Bartın #fetö
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.