Bakan Recep Akdağ'dan, Nurşen Mazıcı'ya sert tepki!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Ece Üner'in Enine Boyuna programına katılan Nurşen Mazıcı'nın darbe girişimi gecesinde darbeye karşı verdiği büyük mücadele sonunda şehit olan vatandaşlarımız için söylediklerine sert tepki gösterdi.

Bakan Recep Akdağ'dan,  Nurşen Mazıcı'ya sert tepki!
29 Temmuz 2016 Cuma 13:30

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, TRT'de katıldığı bir programda Ece Üner'in Enine Boyuna programına katılan Nurşen Mazıcı'nın 15 Temmuz darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımız için 'ölü' tabirini kullanmasına sert tepki gösterdi. 

Akdağ katıldığı programda, “Ben bilimsel bir tespit yaparken 'şehit' demek zorunda değilim. Şehitlik dini bir kavramdır” sözleriyle gündeme gelen Prof. Dr. Nurşen Mazıcı’ya "Tamam sen şehit demezsin, biz şehit deriz, sen insan da değilsin" dedi.

Recep Akdağ'ın Nurşen Mazıcı için şunları söyledi:

"Geriye dönün birçok yazar, çizer takımı, siyasetçiler Allah razı olsun yüzde 99’u yanımızda duruyor ama yanımızda durmayan bazı reziller de var ayrı mesele. Geçen gün televizyonda birisi “ben şehit demem insan derim” diyor. Tamam sen şehit demezsin, biz şehit deriz sen insan da değilsin yani. Böyle istisnalar dışında bugün herkes darbe girişiminin karşısında."

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Sayın Bakanım yüreğinize sağlık.