Bakan Arslan, Ankara Garı'nın açılış tarihini açıkladı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır Valiliği'ne ziyaretinde gazetcilerin soruları üzerine Ankara Garı'nın açılış tarihini açıkladı.

Bakan Arslan, Ankara Garı'nın açılış tarihini açıkladı
14 Eylül 2016 Çarşamba 21:49

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Iğdır Valiliği'ne ziyaretinde Ankara Garı'nın açılış tarihini açıkladı.

Bakan Arslan Iğdır'da Valiliğe yaptığı ziyarette gazetecilerin sorularını yanıtladı. Önemli açıklamalarda bulunan Arslan, Iğdır'ın batı ile arasında farkı kapatabilmesi için çok hızlı ilerlemesi gerektiğini belirtti. Şehir'de 2002 yıından bugüne kadar çok şeyin değiştiğini söyleyen Bakan Arslan, Ankara Garı'nın açılışı hakkında da konuştu.

Bir gazetecinin  "Ankara Garı" hakkında soru sorması üzerine Bakan Arslan şu açıklamalarda bulundu:

'Açılış tarihinde 29 Ekim'i hedefliyoruz'

"Onun için biz, insanlarımızın daha hızlı hizmet alabilmesi adına Ankara'da yap işlet devret modeliyle adeta havalimanı gibi çok modern, çok güzel bir terminal yapıyoruz. Terminalin açılış tarihini 29 Ekim olarak hedefliyoruz ki 29 Ekim'de Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünde, Sayın Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla açalım ve insanımızın hizmetine sunalım. Çünkü sadece Ankara'nın değil Türkiye'nin her yerinden başkente gelecek vatandaşlarımızın yararlanacağı çok güzel bir terminal. Hedefimiz 29 Ekim'de o güzelim terminali açıp insanlarımızın hizmetine sunmaktır."


Etiketler; #ankara garı
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.