Avcılar metrobüs durağında patlama mı oldu? 

Avcılar metrobüs durağında patlama olduğuna ilişkin bir ihbar üzerine hareketli dakikalar yaşandı.

Avcılar metrobüs durağında patlama mı oldu? 
13 Nisan 2016 Çarşamba 09:02

İstanbul Avcılar Merkez Üniversite Kampüsü Metrobüs durağında sabah saatlerinde patlama olduğuna dair bir ihbar yapıldı. 'Patlama' olduğuna ilişkin ihbar üzerine çok sayıda polis ekibi olay yerine sevk edildi.

İstanbul Avcılar'da bu sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Avcılar metrobüs durağında patlama olduğuna ilişkin ihbar alan polis ekipleri hemen olay yerine giderek inceleme başlattı. Olay yerinde herhangi bir olumsuzluğa rastlamayan ekipler, durak görevlilerinin gösterdiği bir plastik şişe ve etrafındaki bilyeleri emniyet şeridiyle çevreledi.

Başlatılan incelemeler devam ediyor.

Daha önce, Mecidiyeköy'de bir alt geçitte ve Şişli'de el yapımı patlayıcılar patlatılmış ve olayda 2 kişi hafif yaralanmıştı.

Taksim'de bomba paniği!

9 Mart Cumartesi günü Taksim'de durağa bırakılan şüpheli bir paket üzerine güvenlik önlemi alan poliss ekipleri, paketi fünye ile etkisiz hale getirmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.