Atilla Taş, ifade verdi - Mahkemeye damga vurdu

Darbe girişiminin ardından tutuklanan şarkıcı Atilla Taş'ın duruşmadaki savunması mahkeye damgasını vurdu.

Atilla Taş, ifade verdi - Mahkemeye damga vurdu
28 Mart 2017 Salı 11:32

FETÖ'nün medya yapılanması soruşturması kapsamında tutuklanan şarkıcı Atilla Taş, duruşmada ifade verdi. Taş ifadesinin ardından uzun süre alkışlandı. 

Dün verdiği savunmada ilk önce Atilla Taş ses denemesi yaptı. Salondakilerinin gülmesine neden olan bu hareketin ardından Taş, “Kusura bakmayın başkanım şarkıcılıktan bir alışkanlık. Uzaklığımı ayarlamak için” diye konuştu. 

''Bylock ya da Eagle programlarım yok. Hiç maklube yemedim. Bank Asya’nın önünden bile geçmedim. Müslümanım ama beynamazım” diyen Taş, açıklamasına şöyle devam etti:

“Buraya gelirken hukuk adına biraz umudum vardı. Ama buraya gelip beni tutuklayan sizi orada görünce o da bitti.

Ben bu ülke için vatani görevimi yaparken yaralandım. 25 yıldır bacağımda bir mermi parçasıyla yaşıyorum. Şimdi devletim bana sen teröristsin diyor. Bu benim çok kanıma dokunuyor. Ben bu vatana ihanet etmedim.

İnanın ham çökelek şarkısını söylediğim için yargılansaydım daha mantıklı olurdu.

Ben neden bu adamlara bana program yapın demedim o zaman. Deli gibi para kazanırdım. İnanın şu an beni salsanız eve gidecek param yok.

Son sözlerimde de tüm terör örgütlerini ve üyelerini lanetliyorum."

15 Temmuz darbe girişimi sırasında nerede olduğunu soran mahkeme başkanına Taş, “Evdeydim. Biz de dışarı çıktık hanımla ama tank yoktu bizim orada. Ben de Nihat Doğan gibi tankla fotoğraf çektirmek isterdim ama olmadı” diyerek cevap verdi.

Twitter adresinden yaptığı paylaşımlarla ilgili mahkeme başkanından gelen soru içinse Taş, “Sayın hakim beni tutukladığınızda da söyledim. Ben ironi yapıyorum. Atilla Taş İroni yazın yazdıklarımı görürsünüz. Milli takım yeniliyor. Ordu greve diye yazdım. Yani başkanım benim o tweetimi görüp ordu göreve mi gelecek?” dedi. Taş, savunmasını “Benden terör örgütü üyesi çıkmaz sayın başkan” sözleri ile bitirdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.