Anaokulundaki olay için soruşturma başlatıldı!

Öğretmenin 4 yaşındaki öğrencisine uyguladığı kötü muamele nedeniyle soruşturma başlatıldı. Manisa'nın Turgutlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez görüntülere yönelik açıklama yaptı.

Anaokulundaki olay için soruşturma başlatıldı!
04 Mart 2018 Pazar 16:32

Manisa'nın Turgutlu içesindeki bir anaokulunda yaşanan olay sosyal medyada tepkiye neden oldu. Bu görüntüler nedeniyle öğretmen S.G ve yardımcısı A.G'nin işine son veren okul yönetimi,  görüntülerle ilgili aileye bilgi verdi.

Öğretmen S.G'nin 4 yaşındaki bir öğrenciyi  kollarından ve omzundan tutarak sürüklediği Görüntüleri izleyen anne N.Y, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, gazetecilere yaptığı  açıklamada, konuyla ilgili soruşturma başlatıldığını söyledi.

Darp olayının meydana geldiği yerin özel bir anaokulu olduğunu ifade eden Ölmez, "Aile konu ile ilgili savcılığa suç duyurusunda bulundu. Biz de  araştırma yapılması için bir komisyon oluşturuyoruz. Görüntülerde de görüldüğü  gibi öğrencinin maruz kaldığı durum ortada. Bu kabul edilebilir bir şey değil.  Gereken neyse biz de yapacağız ve konunun yakından takipçisi olacağız." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.