Ali Yalçın 'Teröre Dur De' bildirisini imzaladı

Son günlerde güvenlik güçlerini, sivilleri, öğretmen ve siyasetçileri hedef alan terör saldırılarına karşı pek çok sivil toplum kuruluşu, akademisyen ve sanatçılar tarafından “Teröre Dur De!” bildirisi imzalandı. Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da bildiride imzası bulunan isimler arasında yer alıyor.

Ali Yalçın 'Teröre Dur De' bildirisini imzaladı
20 Ağustos 2017 Pazar 10:46

15 yaşındaki Eren Bülbül’ün teröristler tarafından şehit edilmesinin ardından çoğalan tepkiler sonucunda kamuoyunda teröre karşı sivil inisiyatif oluşturmak amacıyla “Teröre Dur De!” başlığı ile bir bildiri yayımlandı.

Yayımlanan Bildiriye pek çok sivil toplum örgütü, akademisyen, sanatçı, gazetecinin yanı sıra Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın da destek verdi.

Yalçın’ın imzaladığı bildiride “İyi ki varsın Eren...

İyi ki varsınız Aybüke ve Necmettin öğretmen...

İyi ki varsınız işçi Ali'ler Emekçi Ahmet'ler...

Son günlerde PKK terör örgütü sivillere karşı şiddeti artırmaktadır. Güvenlik görevlileri ve sivil kişilere saldırılarına devam eden PKK’nın, özellikle son aylarda öğretmenlere, güvenlik görevlilerine, sivil siyasetçilere ve işçilere yönelik saldırıları hayat hakkı ve çalışma hakkının engellenmesidir.” İfadelerine yer verildi.

Yayımlanan bildiride; uluslararası sendikal örgütlerin ve AB’nin gündemine ve raporlarına alınmayan bu katliamlara karşı, Uluslararası sendikal örgütleri, insan hakları örgütleri ve AB duyarlı davranmaya davet edildi.

TERÖRE DUR DE BİLDİRİSİ İÇİN TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.