Ali Ağaoğlu'nun paralarını sayan Ekin Olcayto kovuldu

CNN Türk'ün kadrosuna bir ay önce yerleşen Ekin Olcayto, Ali Ağaoğlu'nun parasını sayması yüzünden işinden oldu.

Ali Ağaoğlu'nun paralarını sayan Ekin Olcayto kovuldu
23 Mayıs 2016 Pazartesi 13:51

CNN Türk'ün kadrosuna bir ay önce yerleşen Ekin Olcayto, kanal ile yollarını ayırmasına ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ile gerçekleştirdiği programın neden olduğu öğrenildi.

Ekin Olcayto'nun programına konuk olan Ali Ağaoğlu'na "Cebinizde ne kadar para var" sorusunu yöneltmesi ve bu soru üzerine de ünlü işadamının cebindeki parayı çıkarıp Olcayto'ya saydırması CNN Türk'ün yönetimini rahatsız ettiği iddia edildi.

Sunucu Olcayto, kanal ile yollarını ayırmasından sonra yaptığı açıklamada "Cnntürk'le yollarımız ayrıldı. Programla ilgili karar benim için de sürpriz oldu. Çünkü reytinglerimiz gayet iyi gidiyordu. Bana gerekçe olarak, ilk programda Ali Ağaoğlu'yla yaşanan kısa bir diyalog söylendi. Programımız haber kanalında yayınlanan ama siyaset konuşulmayan bir programdı. Hayatın öteki renklerini ekrana taşıyordu. Yeni bir açılımdı. Belki de bu açılım fikrinden vazgeçildi. Aynı çizgideki işleri farklı mecralarda yapmaya devam edecegim. Baska bir TV kanalında yeni projelerle yakında görüşmek üzere." diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.