AKP'li Turan'dan Kılıçdaroğlu'na Deniz Gezmiş cevabı

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamının yıl dönümünde paylaştığı mesaja yönelik Twitter'dan açıklama yaptı.

AKP'li Turan'dan Kılıçdaroğlu'na Deniz Gezmiş cevabı
07 Mayıs 2017 Pazar 16:13

Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idamının 45. yıldönümünde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Onların tek suçu eşitlik ve adalet peşinde koşmaktı. Deniz, Hüseyin ve Yusuf'un cesareti tüm yurtsever gençlerimize en büyük mirastır" yazısını Twitter'dan paylaştı. Kılıçdaroğlu'nun bu tweetine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan cevap geldi.

Twitter'dan paylaşımda bulunan Turan, Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ın idam kararının altında CHP'nin imzası olduğunu hatırlatarak "Deniz Gezmişi cesaretinden dolayı mı Meclis'te CHP'liler idam edilmeleri yönünde oy kullandılar? Bu ikiyüzlülüğe son verin!" yazdı. Ayrıca Turan,  hem Meclis'te CHP'li vekillerin idam kararı yönünde oy kullandığı belgeleri hem de geçmişte Meclis'te bu konuyla ilgili yaptığı çarpıcı konuşmayı paylaştı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.