Akbank çöktü mü?, Akbank Mobil Uygulaması Neden açılmıyor?, Akbank'a saldırı mı var?

Akbank müşterileri bu sabah mobil bankacılık işlemlerinde hatayla karşılaştı. Uygulama üzerinden işlem yapamayan vatandaşlar, tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Akbank bugün yaşanan ve kullanıcıları endişelendiren kredi kartı sorununa ilişkin açıklama yaptı.

Akbank çöktü mü?, Akbank Mobil Uygulaması Neden açılmıyor?, Akbank'a saldırı mı var?
Kamusaati
Kamusaati
08 Ekim 2022 Cumartesi 17:24

Türkiye'nin bankacılık devlerinden Akbank'ta bu sabah itibarıyla mobil uygulama sistemi çöktü. Arıza nedeniyle işlem yapamayan binlerce müşteri büyük bir mağduriyet yaşıyor.

Akbank Çöktü Mü?

Akbank’ta, kredi kartı ile yapılan harcamaların ekstrelere iki defa yansıtılması sonrası kullanıcılar ‘Akbank çöktü mü?’ araları yapmaya başladılar. Akbank konuya ilişkin açıklama yaptı. Sosyal medyadan yapılan açıklamada ”Değerli müşterilerimiz, kredi kartı işlemlerinin ekstreye mükerrer yansımasına sebep olan aksaklığın en kısa sürede girilmesi için çalışıyoruz.” ifadelerine yer verildi.

Akbank'ta gerçekleşen hizmet kesintisi, sosyal medyada da gündem oldu. Kullanıcıların yüzlerce tweet atması sonrası "Akbank" etiketi Twitter'da en çok konuşulanlar arasına girdi. Sosyal medya kullanıcıları, tam da Kurban Bayramı tatili öncesinde böyle bir durumun yaşanmasına tepki gösterdi.

O tepkilerden bazıları şu şekilde:

Tepkiler sonrasında bankanın sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Metinde "Sistemlerimizde yoğunluk nedeniyle yavaşlama ve aksamalar yaşıyoruz. Tüm birimlerimiz konuyla ilgili çalışmakta olup sürece dair bilgilendirme yapmaya devam edeceğiz. Yaşadığınız aksaklıktan dolayı özür dileriz." denildi.


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.