AK Parti Grup Başkanvekili Turan: "Türkiye teröre karşı sonuna kadar mücadele edecektir"

AK Parti Grup Başkanvekili Turan "Türkiye teröre karşı sonuna kadar mücadele edecektir" dedi

AK Parti Grup Başkanvekili Turan: "Türkiye teröre karşı sonuna kadar mücadele edecektir"
17 Mart 2016 Perşembe 15:12

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale 18 Mart Deniz Zaferi’nin 101. yıl dönümü için yazdıkları bir mektupla “Çanakkale Mektupları” adlı kitabını Meclis’teki 550 milletvekiline gönderdi ve Çanakkale Zaferi hakkında konuşma gerçekleştirdi. 

Turan, 18 Mart Çanakkale Zaferi hakkında konuşmasında Çanakkale’nin milli şuurun başkenti olduğunu belirterek, “Çanakkale Zaferi, milli mutabakatımızın belgesi niteliğinde olan eşsiz bir mücadeledir. Milletimiz o gün birlik ve beraberliği, üstün fedakarlığı, dayanışma ruhu ve manevi gücüyle dimdik ayakta kaldı ve tüm dünyaya ‘Çanakkale geçilmez’ mesajını verdi” diye konuştu. 

Bugünde terör faaliyetlerin farklı yöntemler kullanılarak devam ettirildiği belirten Turan, “Türkiye yüzyıl önce nasıl ki Çanakkale’de destansı bir mücadeleyle işgalcilere yol vermediyse bugün de küresel güçlerin taşeronu olan terör belasına karşı sonuna kadar mücadele edecektir. Çanakkale bu konuda bizim için bir rehberdir. O rehbere bakarak yolumuzu çiziyoruz” değerlendirmesini yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.