Adil Öksüz'ün yeğeni FETÖ'den tutuklandı

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında firar eden FETÖ'nün "hava kuvvetleri imamı" Adil Öksüz'ün yeğeni Hüseyin Öksüz tutuklandı.

Adil Öksüz'ün yeğeni FETÖ'den tutuklandı
20 Mart 2017 Pazartesi 11:29

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında düzenlenen 8  Mart'taki operasyonla 104 kişi gözaltına alındı. 

Hatay, İstanbul, Ankara, Gaziantep, Manisa, Adana, Antalya, Isparta,  Batman, Konya ve Kahramanmaraş olmak üzere 11 ilde yapılan operasyonda gözaltına alınanların arasında FETÖ imamı Adil Öksüz'ün yeğeni Hüseyin Öksüz'ün de aralarında bulunduğu 104 kişinin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Sağlık kontrollerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden meslekten ihraç edilen eski  profesör Hüseyin Öksüz ile birlikte 10 kişi çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer şüpheliler ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.