693 sayılı KHK ile İçişleri Bakanlığından ihraç edilen personelin isim listesi (TAM LİSTE)

Yeni 693 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) 25 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlandı. MEB, Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Adalet bakanlığı, İçişleri Bakanlığı gibi kurumlardan ihraçlar yapıldı. İşte 693 sayılı KHK ile İçişleri Bakanlığından ihraç edilen personelin isim listesi...

693 sayılı KHK ile İçişleri Bakanlığından ihraç edilen personelin isim listesi (TAM LİSTE)
25 Ağustos 2017 Cuma 09:40

25 Ağustos 2017 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan yeni 693 sayılı Kanun Hükmündeki Kararname (KHK) ile çok sayıda ihraç yapıldı. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Milli Savunma Bakanlığı, Adalet bakanlığı, İçişleri Bakanlığı gibi kurumlarda yapılan personel ihraçları için listede yayımlandı. 928 ihracın yapıldığı yeni KHK'da MEB'den sadece 6 öğretmen olmak üzere 7 kişinin ihracı yapılırken İçişleri Bakanlığından daha fazla ihraç yapıldı.

693 sayılı KHK ile İçişleri Bakanlığından ihraç edilen personelin TAM LİSTESİ:

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.