5 Mayıs İstanbul'un 14 ilçesinde elektrik kesintisi

5 Mayıs Cuma günü İstanbul'un 14 ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak. Elektrik kesintisi Başakşehir, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Sultangazi, Şişli ve Zeytinburnu ilçelerinde yaşanacak. İşte elektrik kesintisi yaşanacak olan mahalleler ve saatleri...

5 Mayıs İstanbul'un 14 ilçesinde elektrik kesintisi
03 Mayıs 2017 Çarşamba 09:42

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ'den (BEDAŞ) yazılı açıklama geldi. 5 Mayıs'ta İstanbul'un Başakşehir, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Küçükçekmece, Sarıyer, Silivri, Sultangazi, Şişli ve Zeytinburnu ilçelerinin bazı sokak, mahalle ve semtlerinde elektrik kesilecek. Kesinti saat  00.00-18.30 saatlerinde gerçekleşecek. 

Kesintinin nerelerde ve ne kadar süreceğini BEDAŞ'ın internet sitesinde yer alan "Planlı Bakım ve Yatırım Çalışmaları" bölümünden ulaşabilecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.