21. Dönem POMEM Polis Alımı Mülakatları Ne Zaman Yapılacak?

21. Dönem Pomem Mülakat tarihleri henüz açıklanmadı. Polis olmak isteyen binlerce kişi mülakat tarihinin açıklanmasını bekliyor. Peki Polis Akademisi 21. dönem POMEM mülakatları hangi tarihte yapılacak? Konu ile ilgili Polis Akademisi'nden resmi bir açıklama yapıldı mı? İşte detaylar.

21. Dönem POMEM Polis Alımı Mülakatları Ne Zaman Yapılacak?
06 Aralık 2017 Çarşamba 17:25

Polis Akademisi Başkanlığı bünyesinde bulunan Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlükleri tarafından eğitime tutulacak 10 bin polis adayı için sözlü mülakatların ne zaman yapılacağı merak ediliyor. 25 Eylül-6 Ekim 2017 tarihleri arasında açıklanan ve 11 Kasım 2017'de son bulan ön sağlık kontrolü, fiziki yeterlilik sınavı aşamasını tamamlayan binlerce aday mülakatların hangi tarihte yapılacağını merak ediyor. Peki 21. Dönem POMEM mülakatları ne zaman yapılacak? İşte detaylar.

22 okulda ön aşamalara katılan yaklaşık 70 bin Polis adayından sözlü mülakat aşamasını eksiksiz olarak tamamlayan 11.800 erkek,1200 kadın aday Polis Meslek Eğitim Merkezlerine planlanacak. Fiziki yeterlilik ve ön sağlık kontrolünden geçen adaylar, mülakat tarihlerinin ne zaman olacağını büyük merak ile bekliyor. 

20. Dönem POMEM mezuniyeti akademik takvime göre 2017 Aralık ayı içerisinde gerçekleşecek. 4 aydan fazla süredir eğitim gören polis adayları, eğitim sonu sınavına girdi ve mezuniyet gününü bekliyor. 8 bine yakın polis adayının ataması gerçekleştikten sonra 21. Dönem sözlü mülakatlarının yapılması bekleniyor. 

21. Dönem mülakatlarının aralığın son haftası veya 2018 Ocak ayı içerisinde yapılacağı tahmin ediliyor. Polis Akademisi Başkanlığı'nın sözlü mülakat tarihleri ile ilgili duyuruyu önümüzdeki günlerde yapması bekleniyor. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.