2 Temmuz 'Sivas Katliamı' için alarm verildi

2 Temmuz 1993 yılında Sivas'taki Madımak Otel'inin yakılması sonucunda 37 kişi hayatını kaybetmişti. Sivas katliamı 23. yıl anma etkinlikleri nedeniyle Sivas'ta hiçbir olayın yaşanmaması için polis alarma geçti.

2 Temmuz 'Sivas Katliamı' için alarm verildi
02 Temmuz 2016 Cumartesi 11:10

​2 Temmuz 1993 tarihinde Sivas'ta Pir Sultan Abdal Kültür Derneği tarafından organize edilmiş olan Pir Sultan Abdal Şenlikleri sırasında Madımak Oteli'nin çıkan yangında hayatını kaybeden 37 kişi için anma etkinliğinde 3 bin polis görev yapacak. Anma törenindeKİ yürüyüşün yapılacağı güzergahın başlangıcı olan Seyrantepe, Fidanlık, Yeditepe, Mehmet Akif Ersoy, Hikmet Boran, Mevlana ve Atatürk Caddeleri ile Seyrantepe Kavşağı, Afyon Sokak, Bankalar Caddesi, Ali Ağa Cami Sokak, Orduevi önü, Bekir Sami Kunduk Caddesi ve bu sokaklara açılan yollara araç park edilmeyecek.

1 Temmuz'da alınmaya başlayan güvenlik önlemlerinde bu g
üzergah üzerindeki geçiş noktaları ile otel civarında ise yaklaşık 3 bin polis görev yapacak.


 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.