15 Temmuz darbe girişimine bir şehit daha!

15 Temmuz darbe girişimininde yaralanarak hastaneye kaldırılan Ramazan Sarıkaya şehit oldu. Sarıkaya'nın şehit olmasıyla 15 Temmuz şehitlerinin sayısı 242'ye yükseldi.

15 Temmuz darbe girişimine bir şehit daha!
23 Ağustos 2016 Salı 12:56

15 Temmuz darbe girişimininde şehit olanların sayısı 242'ye çıktı. 15 Temmuz darbe girişiminde İstanbul'da darbecilere karşı verdiği mücadelede kurşun ile yaralanan Ramazan Sarıkaya, tedavi gördüğü hastanede kalp krizi geçirerek şehit oldu. 

İstanbul'un Saraçhane'deki İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde verdiği demokrasi mücadelesinde darbecilerin iki kurşun ile yaralaması sonunca ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan 52 yaşındaki Ramazan Sarıkaya yaklaşık bir aydır Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi görüyordu. Çoklu organ yetmezliğine sahip olan Sarıkaya bugün 10.10 sularında geçirdiği kalp krizi nedeniyle şehit düştü. 15 Temmuz şehitlerinin sayısı da 242'ye yükselmiş oldu.

Malatya nüfusuna kayıtlı Sarıkaya'nın, evli ve biri erkek dört çocuk babası olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.