26-27 Haziran 2017 PTT ve Bankalar Açık Olacak mı? Bayramda EFT işlemi yapılır mı?

25-26-27 Haziran 2017 tarihlerinde gerçekleşecek Ramazan Bayramında PTT ve Bankalar açık olacak mı? PTT'de işlemi olanlar bayramda ne yapacak? EFT işlemleri bayram günlerinde gerçekleştirilecek mi? Ramazan Bayramında Banka ve PTT'de işleri olanlar için merak edilenler haberimizde.

26-27 Haziran 2017 PTT ve Bankalar Açık Olacak mı? Bayramda EFT işlemi yapılır mı?
23 Haziran 2017 Cuma 15:00

Ramazan Bayramı bu sene haftasonuna denk geliyor. Milyonlarca müslüman 24 Haziran 2017 Cumartesi günüArefe Gününü idrak edecek. 25-26-27 Haziran 2017 tarihlerinde ise Ramazan Bayramı olacak. 26-27 Haziran 2017 tarihlerinde PTT ve Bankalar açık olacak mı merak ediliyor. Bayramda EFT işlemi nasıl yapılır? İşte detaylar.


26-27 Haziran 2017 Ramazan Bayramında PTT ve Bankalar açık mı?

2 günlük Ramazan Bayramı tatilinde, vatandaş, bankaların ne zaman açık ne zaman kapalı olacağını merak ediyor. 26-27 Haziran 2017 tarihlerinde Banka ve PTT'ler kapalı olacak. Bankada işlemleri olanlar 28 Haziran 2017 Çarşamba gününü beklemesi gerekiyor. EFT işlemi yapacak vatandaşlar ise bayram zamanı işlemleri yapabilir ancak para transferlerinin 28 Haziran 2017 tarihinde gerçekleşeceğini bilmesini gerekiyor. 
 

Peki Ramazan Bayramında PTT Açık mı?

Ramazan Bayramı öncesinde merak edilen açıklama PTT'den geldi. Açıklamada, hizmetlerin bayram tatilinde de aksamadan verilmesi ve vatandaşların herhangi bir mağduriyete uğramaması için gerekli tüm tedbirlerin alındığı ifade edildi. 

PTT'nin konu ile ilgili açıklama şu şekilde;

"İşlem yoğunluğunun fazla olduğu ve halihazırda cumartesi günleri açık bulunan büyük PTT iş yerleri, bayramın ikinci ve üçüncü günleri de hizmet verecek. Her ilde en az bir PTT iş yeri açık olacak. Böylece vatandaşlar, Ramazan Bayramı'nda hem aileleri, yakınları ve sevdikleriyle beraber olmanın sevincini hem de herhangi bir gecikme olmaksızın işlemlerini PTT iş yerlerinden yapmanın mutluluğunu bir arada yaşayacak." 


Kaynak: Kamu Saati Özel
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kadir G. - 7 yıl önce
Arkadaşlar yarın yani 24 haziran cumartesi günü ptt açık olurmu alanyada yaşıyorum. E devlet şifresi alackatım...
Misafir Avatar
.................. - 7 yıl önce @Kadir G.
Sen postahanede çalışıyosun galiba doğru hafta'nın 7 günü çalışanlar yatsın ölsü dimi haftaiçi gel saat 4 oldu işlem yapma sizin aldığınız haram harammm
Misafir Avatar
Ali - 7 yıl önce @Kadir G.
günler yetmedi de bugün mü almak geldi aklına. Çarşamba al, zaten devlet kurumları tatil