15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü için ücretsiz yemek

15 Temmuz darbe girişimi yıl dönümünün yaklaşması nedeniyle Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu, ücretsiz yemek açıklaması yaptı.

15 Temmuz darbe girişiminin yıl dönümü için ücretsiz yemek
10 Temmuz 2017 Pazartesi 15:40

15 Temmuz 2016'da yaşanan darbe girişiminin anısına Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu önemli bir karar aldı. 

Hain darbe girişimine karşı genci, yaşlısı, işçisi, patronu,  köylüsü, şehirlisi, aşçısı, garsonu tüm milletin tek vücut olduğunun belirtildiği açıklamada "Darbe teşebbüsünde bulunan hainlerin karşısına dikilen  vatandaşlarımızdan onlarca kişi vurularak şehit olmuştur. Yaralanan birçok kardeşimiz sabaha kadar kararlı bir şekilde direnişlerini sürdürmüşler ve netice  olarak milletimiz demokrasiye, hukuk devletine, vatanına, bayrağına bağlılığını  bir kez daha canı pahasına ispat etmiştir. Biz de bünyemizdeki 80 bin işletmeyle  14-16 Temmuz'da, şehitlerin aileleri ile gaziler ve gazi ailelerine ücretsiz  yeme-içme hizmeti vereceğiz." denildi.

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu Başkanı Aykut Yenice tarafından yapılan açıklamada ise belirtilen tarihlerde üye tüm iş yerlerine Türk bayrağı ile "Şehit aileleri  ile gazi ve gazi ailelerine ücretsiz yeme içme hizmeti verilecek." yazısının  asılacağını kaydedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.