Oktay Kaynarca nam-ı diyar Hızır Çakırbeyli'den Ankara saldırısına büyük tepki

ATV'nin başarılı dizisi Eşkiya Dünya'ya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli'yi canlandıran Oktay Kaynarca, Ankara Güvenpark'ta gerçekleşen bombalı terör saldırıyla ilgili sosyal medya hesabı twitter'dan sert bir mesaj yayınladı.

Oktay Kaynarca nam-ı diyar Hızır Çakırbeyli'den Ankara saldırısına büyük tepki
14 Mart 2016 Pazartesi 15:56

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın başrol oyuncusu Oktay Karynarca, dün akşam Ankara'da gerçekleşen ve 37 kişinin öldüğü 125 kişinin yaralandığı hain terör saldırısıyla ilgili resmi twitter hesabından sert mesajlar yayınladı.

Bunlar tek tek yazıyoruz

Dizide Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran Oktay Kaynarca, "Bizi üzdünüz, canımızı yaktınız ve biz bunları tek tek yazıyoruz karşılığını vermek için" yazarak saldırıyı düzenleyenlere sert tepki gösterdi.

Silahsız, savunmasız kişileri öldürmek haysiyetsizlik ve şerefsizliktir

Başarılı oyuncu sosyal meday hesabı twitter üzerinden Ankara saldırısını gerçekleştirenlere sert sözler söyledi. 37 kişinin yaşamını yitirdiği, 125 kişinin yaralandığı Güvenpark'taki bombalı terör saldırısını düzenleyenlere Oktay Kaynarca, Silahsız savunmasız insanları öldürerek yapılan savaş şefersizliktir ve haysiyetsizlikten öte birşey değildir."

Dimdik duracağız!

Sosyal meday hesabından mesajları bir bir sıralayan Kaynarca, Bu iğrenç saldırılarla bu ulusa ders vermek isteyen herkes bilmelidir ki biz buna benzer çok acı yaşadık ve şerefsizliğe boyun eğmedik ve her daim dimdik duracağız" dedi. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.