ByLock kullanan 4 asker ve bir öğrenci 5 kişi gözaltına alındı

Kahramanmaraş'ta yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında ByLock kullanan 5 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan 4'ünün asker birinin ise öğrenci olduğu belirtildi.

ByLock kullanan 4 asker ve bir öğrenci 5 kişi gözaltına alındı
18 Ocak 2017 Çarşamba 12:42

ByLock kullanan 4 asker ve bir öğrenci gözaltına alındı. Kahramanmaraş'ta yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 4 asker ve biri askeri okul öğrencisi 5 kişi gözaltına alındı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, daha önce FETÖ ile bağlantılı oldukları için görevlerinden ihraç edilen 2 teğmen, bir astsubay, bir uzman çavuş ve bir askeri okul öğrencisini ByLock kullandıkları tespiti üzerine operasyonla gözaltına aldı.

Şüpheli 5 kişinin İstanbul'a gönderileceği öğrenildi.


Etiketler; #bylock
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.