Başbakan Binali Yıldırım, askere telgraf gönderdi

Başbakan Binali Yıldırım, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına destek vererek Tunceli Ovacık Jandarma Karakol Komutanlığındaki Jandarma Yüzbaşı Ercan Bulut'a tebrik kartı gönderdi.

Başbakan Binali Yıldırım, askere telgraf gönderdi
01 Temmuz 2016 Cuma 11:26

Başbakan Binali Yıldırım, PTT AŞ'nin "Size minnettarız" sloganıyla 28 Haziran'da TBMM'de kurduğu stantta başlattığı, "Tebrik Kartı Bizden, Güvenlik Güçlerimize Göndermek Sizden" kampanyasına destek verdi. Bu kampanya için ilk tebrik kartını Başbakan Yıldırım,Tunceli Ovacık Jandarma Karakol Komutanlığına gönderdi.

Yıldırım tarafından gönderilen tebrik kartı, Tunceli PTT Merkez Müdürü Fidan Şahin tarafından dün saat 15.00'de Jandarma Yüzbaşı Ercan Bulut'a teslim edildi. Yıldırım karta, "Ülkemizin kahraman komutanları, yiğit Mehmetçikler, vatan toprağının korunması için verdiğiniz mücadeleyi milletçe yürekten destekliyor, bu vesileyle mübarek bayramınızı tebrik ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun." diye yazdı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.