ATO'ya kayyum atanacak - TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıkladı

Ankara Ticaret Odası'nda (ATO) Başkan Salih Bezci ile 13 üyenin istifası ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, kayyum ataması yapılacağını duyurdu.

ATO'ya kayyum atanacak - TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu açıkladı
28 Ekim 2016 Cuma 12:23

Ankara Ticaret Odası'nda (ATO) dün asıl ve yedek üyelerden oluşan 13 kişi istifa etmesinin ardından ATO Başkanı Salih Bezci'de istifasını sunmuştu. ATO hakkında açıklama yapan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, "Kayyumu en kısa sürede atayacağız ve kayyum odayı seçime götürecek." diye konuştu.

Kahramanmaraş’ın Necip Fazıl Mahallesi’nde yaptırılan TOBB Fen Lisesi’nin açılışına katılan Hisarcıklıoğlu, sorulara cevap verdi. ATO konusunada değinen Hisarcıklıoğlu, "İstifalar insanların hür iradesidir. Bizim birada yapmamız gereken Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği olarak Ankara Ticaret Odası’na en kısa sürede kayyum atamaktır. Kayyumu en kısa sürede atayacağız ve kayyum odayı seçime götürecek." ifadesinde bulundu.

 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.