Ankara'da 'okul' trafiğine önlem

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılının başlayacağı 19 Eylül Pazartesi günü, birimlere ait iş makinelerini 06.00 ile 10.30 saatleri arasında trafiğe çıkarmayacak.

Ankara'da 'okul' trafiğine önlem
17 Eylül 2016 Cumartesi 15:10

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, eğitim yılının ilk ders zilinin çalacağı 19 Eylül Pazartesi günü araç trafiğinin her zamankinden daha yoğun olacağı düşüncesiyle bazı önlemler aldıklarını açıkladı. Yetkililer, Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çevre Kontrol ve Koruma Daire Başkanlığı ile Kent Estetiği Daire Başkanlığı’na ait kamyon, iş makinesi vb araçların sabah 06.00 ile 10.30 saatleri arasında trafiğe çıkarılmayacağını duyurdular.

İlk gün okula gidişlerde servislerin hizmet vermediğini hatırlatan yetkililer, velilerin genellikle çocuklarını kendi imkanları ve özel araçlarıyla okula bırakmak zorunda kaldıklarına dikkat çekerek, "Trafiğe ek yük getirecek bu durumu bir nebze de olsa rahatlatmak amacıyla alt ve üst yapım çalışmalarında kullanılan Belediye’ye veya Belediye’ye iş yapan taşeron firmalara ait ağır araçlar belirtilen saatlerde trafiğe sokulmayacak. Böylece eğitimin ilk günün de Büyükşehir Belediyesi olarak trafiğin rahatlamasına katkı sağlamış olacağız" açıklamasında bulundular.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.