Ahmet Altan ve Mehmet Altan gözaltına alındı

Ahmet Altan ve Mehmet Altan, darbeye ilişkin övücü sözler kullanmaları sebebiyle bu sabah saatlerinde gözaltına alındı.

Ahmet Altan ve Mehmet Altan gözaltına alındı
10 Eylül 2016 Cumartesi 11:05

Ahmet Altan ve Mehmet Altan gözaltına alındı. FETÖ'nün kalemlerinden Altan kardeşlerin bugün sabah saatlerinde gözaltına alındığı öğrenildi.

Ahmet Altan ile Mehmet Altan'ın birlikte katıldıkları bir televizyon programında 15 Temmuz FETÖ darbesine ilişkin övücü sözler kullanmaları savcılığın dikkatinden kaçmadı. 

15 Temmuz darbe girişiminden önce terör örgütü FETÖ'nün yayın organı Can Erzincan TV'de alenen darbenin haberi verilmişti.

"Özgür düşünce" adlı programda konuşan Ahmet Altan, Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak kan donduran açıklamalarda bulunmuştu. Türkiye'nin kötü yönetildiğini iddia eden ve programda sözü döndürüp dolaştırıp darbeye getiren Mehmet Altan, TSK'yı kast ederek "Onun ne zaman yüzünü çıkaracağı, nasıl çıkacağı belli değil" demişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim - 8 yıl önce
Lafa geldiğinde demokratlar. İcraat tam tersi