25 Temmuz 2016 Gazete Manşetleri

25 temmuz 2016 Pazartesi gününe girdiğimiz bu saatlerde gazeteler hangi haberleri manşetlerine taşıdı? Binlerce okur, gazete manşetlerini merak ediyor. Haberimizde en çok okunan gazete manşetlerine ulaşabilirsiniz.

25 Temmuz 2016 Gazete Manşetleri
25 Temmuz 2016 Pazartesi 08:10

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında Türkiye'de demokrasi nöbetleri devam ediyor. FETÖ'ye yönelik operasyonlar hız kesmeden devam ederken, Türkiye'nin en çok okunan gazeteleri de en önemli haberleri okuyucularına iletiyor. 25 Temmuz Pazartesi günü gazeteler hangi haberleri manşetine taşıdı? Sabah gazetesi 25 Temmuz 2016 günü manşetine "Nöbette Kararlıyız" başlığındaki haberi manşet yaparak, Türkiye'de vatandaşların meydanları boş bırakmadığını yazdı. Alttaki linke tıklayarak diğer gazetelerin manşetlerini okuyabilirsiniz. 


 

25 Temmuz 2016 Gazete Manşaetlerini okumak için TIKLAYINIZ

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.