Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den referandum açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ı kabul eden Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum için önemli değerlendirmelerde bulundu.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev'den referandum açıklaması
23 Şubat 2017 Perşembe 15:43

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ı kabul etti. Güney Gaz Koridoru Danışma Kurulu 3. Bakanlar Toplantısı'nda konuşma yapan Aliyev, Türkiye'de yapılacak olan referandumla ilgili açıklamalarda da bulundu.

Bakü Haydar Aliyev Merkezi'ndeki kabul sırasında Aliyev, Türkiye’nin Güney Gaz Koridoru Danışma Kurulunda yüksek düzeyde temsil edilmesinin önemine vurgu yaptı.

Türkiye'nin geleceğinde refarandumun büyük önem taşıdığına değinen Aliyev, Referandumun çok iyi geçeceğinden eminim. Türk halkı, iradesini ortaya koyacak ve bundan sonra Türkiye'nin hayatında yeni ve daha istikrarlı bir dönem başlayacak” diye konuştu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını Aliyev'e ileten Albayrak, Mihriban Aliyeva'nın cumhurbaşkanı birinci yardımcılığı görevine getirilmesinden dolayıda hayırlı olsun dileğinde bulundu.






 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.