EGO'dan 3 yeni otobüs hattı seferlere başlıyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Polatlı-Ümitköy Metro İstasyonu arasında ve Yüksektepe - Sancaktepe - Estergon Caddesi - Ulus - Sıhhiye güzergahlarında çalışacak iki yeni otobüs hattının seferlerine başlayacağını duyurdu. Ayrıca, Ostim Metro Çeşme Hattı güzergahının da yeniden düzenlendiğini bildirdi.

EGO'dan 3 yeni otobüs hattı seferlere başlıyor
30 Ocak 2018 Salı 15:38

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdürlüğü, Polatlı-Ümitköy Metro İstasyonu arasında ve Yüksektepe - Sancaktepe - Estergon Caddesi - Ulus - Sıhhiye güzergahlarında çalışacak iki yeni otobüs hattının seferlerine  başlayacağını duyurdu. Ayrıca  Ostim Metro Çeşme Hattı güzergahının da yeniden düzenlendiğini bildirdi.

Yoğun taleplerin ve uzun çabaların sonucu Ankara Büyükşehir Belediye EGO Genel Müdürlüğü Otobüsleri Polatlı’ya ve mahallelerine sefere başlaması ile Ankara Büyükşehir Meclisinde oy birliği ile kabul edildi. Polatlı-Ümitköy Metro İstasyonu arasında çalışacak olan yeni hat yarın (31 Ocak 2018) itibariyle hizmete başlayacak.
Diğer 2 hat ise 3 Şubat'ta seferlerine başlayacak.

EGO'dan yapılan duyurular şu şekilde;

Polatlı – Ümitköy Metro İstasyonu olarak çalışacak yeni hat

''528 Polatlı – Ümitköy Metro İstasyonu olarak çalışacak yeni hattımız 31.01.2018 tarihi itibariyle, Polatlı İlçesindeki nufus ve konut sayısının artışı göz önünde bulundurularak, ayrıca vatandaşlarımıza etkin ve verimli bir ulaşım hizmeti sunulması amacıyla,  528 Polatlı - Ümitköy Metro İstasyonu hattı ile hizmet verilmeye başlanacaktır.

Şehir Merkezi Yönü: Refik Cesur Cd, Ankara Cd, İnönü Cd, Atatürk Cd,  Gordion Caddesi, Hacı Bayram Veli Blv, Eskişehir Yolu, Ümitköy Metro İstasyonu.
Polatlı Yönü: Ümitköy Metro İstasyonu, Eskişehir Yolu, Hacı Bayram Veli Blv, Refik Cesur Cd, Ankara Cd, İnönü Cd, Atatürk Cd, Gordion Bulvarı, Eti Caddesi, Hacı Bayram Veli Bulvarı. 

Semt Sakinlerine Duyurulur.''


Yüksektepe-Sancaktepe-Estergon Caddesi-Ulus-Sıhhiye güzergahlarında çalışacak yeni hat

''Yükseltepe, Sancaktepe ve Şehit Kubilay Mahallesi sakinlerinden Sarıkamış Caddesi, Estergon Caddesi ve Temsil Caddesi üzerinden geçecek şekilde bir otobüs hattı tahsis edilmesi yönünde gelen talep ve başvurular değerlendirilmiş olup “278 Yükseltepe –Sancaktepe-Estergon Caddesi-Ulus-Sıhhiye” flama adlandırması ile aşağıda belirtilen güzergâhta hizmet verilecektir.,Uygulamaya 03.02.2018 tarihi itibari ile başlanılacaktır.

Güzergâh: Yükseltepe Otobüs Hareket Noktasından başlayarak 1668.Cadde,1669.Cadde, sola 1666.Cadde, sağa 1569.Sokak, sağa 1607.Sokak,1589/1 Sokak, sağa Sarıkamış Caddesi, sola Mehtap Caddesi, sağa 146.Cadde, sağa Seval Caddesi, sağa Estergon Caddesi, sola Nilüfer Sokak,142.Cadde, Temsil Caddesi, sola Seval Caddesi, sağa Ayvalı Caddesi, sola Halil Sezai Erkut Caddesi, sağa Etlik Caddesi, sağa Çankırı Caddesi, Atatürk Bulvarı, Sıhhiye Hitit Heykelinden U dönüşü ile Atatürk Bulvarı, Çankırı Caddesi, sola Etlik Caddesi, sola Halil Sezai Erkut Caddesi, sağa Ayvalı Caddesi, sola Seval Caddesi, sağa Temsil Caddesi,142.Cadde, Nilüfer Sokak, sağa Estergon Caddesi, sola Seval Caddesi, sola 146.Cadde, sola Mehtap Caddesi, sağa Sarıkamış Caddesi, sola 1589/1 Sokak,1607.Sokak,1569.Sokak, sola 1666.Cadde, sağa 1669.Cadde,1668.Cadde Yükseltepe Otobüs Hareket Noktası

Semt Sakinlerine Duyurulur.''

Ostim Metro Çeşme Hattı güzergahının yeniden düzenlenmesi

''İlk yerleşim Mahallesi ve Turgut Özal Mahallesinde ikamet eden yolcularımızdan gelen talep ve başvurular değerlendirilmiş olup Ostim Metro istasyonundan yönlendirilmekte olan 240 Ostim Metro – Çeşme hat numaralı araçlarımızın güzergâhları Batıkent Metro İstasyonuna entegre olarak yeniden düzenlenerek “240 Batıkent Metro Çeşme “ flama adlandırması ile hizmet vermeye devam edecektir.

Uygulamaya 03.02.2018 tarihi itibari ile başlanılacaktır.


Güzergâh:
Batıkent Otobüs Ha reket Noktasından başlayarak 1904.Cadde, sağa1908.Sokak,1213.Sokak, sağa Enerji Caddesi, sola Ahi Evran Caddesi, sola Uzay Çağı Caddesi, sola Cevat Dündar Caddesi, sağa 100.Yıl Bulvarı, sola Abdulkadir Geylani Caddesi, sağa 1238.Sokak, sağa 1237.Sokak, sola 1940.Cadde, sağa 2113.Cadde, 2263.Sokak kesişiminden U dönüşü ile 2113.Cadde, sağa 1949.Cadde, sola 2012.Sokak, sola 1940.Cadde, sağa 1237.Sokak, sağa 1193.Sokak, sağa Alınteri Bulvarı, sağa Başkent Bulvarı, sağa 1904.Cadde Batıkent Otobüs Hareket Noktası

Semt Sakinlerine Duyurulur.''

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.