5 ilde karneler verilemeyecek - Karne günü eğitime kar engeli!

Beş ilde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle karnelerin verileceği bugün okullar tatil edildi.

5 ilde karneler verilemeyecek - Karne günü eğitime kar engeli!
19 Ocak 2018 Cuma 10:00

Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı Sivas merkezdeki okulların ve özel eğitim rehabilitasyon merkezlerinin bugün tatil edilmesine karar verildiği bildirildi.

Açıklamada, kamuda çalışan engelliler ile hamilelerin de idari izinli sayılacağı belirtildi.

Ayrıca, Sivas Valisi Davut Gül'ün talimatıyla karneleri öğrenci velilerinin alabileceği ifade edildi.

Nevşehir
Nevşehir'de etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle karnelerin verileceği bugün il genelinde okullar tatil edildi.

Bu kararla Nevşehir genelindeki 56 bin 154 öğrenci yarıyıl tatiline bir gün önce başlamış oldu.

Niğde
Niğde Valiliğinden yapılan açıklamada, kent merkezinde akşam saatlerinde etkisini artıran kar yağışı ve buzlanma nedeniyle okulların tatil edildiği bildirildi.

Karaman
Karaman'da yoğun kar yağışı nedeniyle, merkez ve merkeze bağlı taşımalı eğitim yapan okullarda öğrencilerin cuma günü izinli sayılacağı kaydedildi.

Bolu
Bolu İli genelinde de ilkokul, ortaokul ve liseler tatil edildi. Valilik, kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de aynı gün idari izinli sayılacağını duyurdu.


Kaynak: AA
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.