Apple son dakika servislerinde kapatma yarattı!

Apple tarafından son dakika kapatılması gerçek oldu, Apple iAd servisini neden kapattı?

Apple son dakika servislerinde kapatma yarattı!
16 Ocak 2016 Cumartesi 19:30

Apple tarafından son dakika kapatılması gerçek oldu, Apple iAd servisini neden kapattı?

"iAd size en iyi reklam deneyimini sağlamak için ilgi alanlarınıza yönelik reklamlar sunar. İlgi alanına yönelik reklamları almamayı seçmek istiyorsanız bilgisayarınızda, iPhone, iPad, iPod touch ve Apple TV'nizde reklam takibini sınırlayabilirsiniz. Ayrıca iPhone, iPad ve iPod touch'ınızda konum tabanlı reklamları da kapatabilirsiniz."
Apple, iAd ile uygulama geliştiricilerine reklam vermeyi sağladığı gibi bu reklamlardan kendi de gelir elde ediyor. Apple, kendi reklam payını aldıktan sonra iAd gelirlerinin %70'i geliştiriciye kalıyor.
Uygulama içerisinde ve internet sitelerinde (HTML5 dahil) çalışaniAd sistemi için firmanın, bugün tamamen geliştiriciye yönelik bir karar aldığı iddia edilmişti.
Söylentiler doğru çıktı ve Apple, iAd platformunu kapattığını açıkladı.  


Etiketler; #Apple
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.