Apple'dan şok karar - Türkiye'yi listeden çıkardı

Apple, Türkiye hakkında önemli bir karar aldı. Apple, Türkiye'yi bugünden itibaren uluslararası garanti listesinden çıkardığını açıkladı.

Apple'dan şok karar - Türkiye'yi listeden çıkardı
12 Mart 2017 Pazar 19:07

Apple, bugünden itibaren Türkiye'yi  uluslararası garanti listesinden çıkarttı.

Daha konu ile ilgili resmi açıklama gelmemesine rağmen, Apple Türkiye temsilcisi açıklama yaptı. Temsilci, "Uluslararası garanti artık Türkiye'de geçerli değil. Bu konuda Apple önümüzdeki günlerde resmi açıklama yapacak, ancak kullanıcıların mağdur olmaması için telefonda bu şekilde bilgi veriyoruz. Detaylar henüz belli değil ama bugün itibariyla uluslararası garantinin geçerli olmadığını söyleyebilirim." diye konuştu.

Artık yurt dışından satın alınan Apple ürünlerinin 1 yıl global garantisinin Türkiye'deki geçerliliği bu karar ile son buldu. Apple ürünlerinin kullanan vatandaşlar, ürünün arızalanması durumunda para ödeyecek. 

Kaynak: ShiftDelete

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yavuz - 7 yıl önce
Bizde telefonlarını almayız. Türk malı alırız.