MEB, CTE GYS ve UDS başvurularının başladığını duyurdu

MEB, Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına başvurularının başladığını duyurdu.

MEB, CTE GYS ve UDS başvurularının başladığını duyurdu
03 Nisan 2017 Pazartesi 17:50

Milli Eğitim Bakanlığı, 20 Mayıs 2017 tarihli Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Sınavına başvuruların alınmaya başladığını duyurdu.

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü (İdare Memuru, Şef, Sayman Gruplarında) Görevde Yükselme ve (Sosyolog, Öğretmen, Gıda Mühendisi, Makine Mühendisi, Ziraat Mühendisi, Orman Endüstri Mühendisi, Çevre Mühendisi, ElektrikElektronik Mühendisi, Tekstil Mühendisi, Bilgisayar Teknisyeni, Mobilya Teknisyeni, İnşaat Teknisyeni, Gıda Teknisyeni, Elektrik Teknisyeni, Ziraat Teknisyeni, Makine Teknisyeni ve Sağlık Memuru Gruplarında) Unvan Değişikliği Sınavı  yapacak.

Başvurular 3-14 Nisan 2017 saat 18.00'kadar yapılabilecek. Adaylar başvurularını http://www.meb.gov.tr adresinden yapacaklardır.

Sınav 20 Mayıs 2017 Cumartesi günü saat 10.00’da uygulanacak. Adaylar, sınav ücreti olarak 110 TL ödeyecek.

Adaylara ait sınav giriş belgeleri 11 Mayıs 2017 tarihinde www.meb.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Adaylar, sınav giriş belgelerini 11 Mayıs - 19 Mayıs 2017 tarihleri arasında görev yaptığı kuruma onaylatacaklardır.

Başvuru Kılavuzu için TIKLAYINIZ.
Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.