Afrin Operasyonuna yönelik Mimarlar Odası ile Tabip Odasının açıklamasına Eğitim-Bir Sen Konya 2 Nolu Şubesinden karşı açıklama

Eğitimciler Birliği Sendikası Konya 2 Nolu Şubesi, Afrin Operasyonuna yönelik Mimarlar Odası ile Tabip Odasının açıklamasına karşı bir açıklama yaptı. İşte detaylar...

Afrin Operasyonuna yönelik Mimarlar Odası ile Tabip Odasının açıklamasına Eğitim-Bir Sen Konya 2 Nolu Şubesinden karşı açıklama
25 Ocak 2018 Perşembe 15:05

Eğitimciler Birliği Sendikası Konya 2 Nolu Şubesi, Afrin Operasyonuna yönelik Mimarlar Odası ile Tabip Odasının açıklamasına karşı bir açıklama yaptı. 

KONYA 2 NO’LU ŞUBE   
(Üniversite-Kredi Yurtlar Kurumu)

Birkaç gün önce ülkemizin sağlığını emanet ettiğimiz Hekimlerimizin örgütü Tabip Odamızdan ve Şehirlerimizi emanet ettiğimiz Mimarlar Odamızdan Afrin’de Misak-ı Milli sınırlarında ameliyata izin vermemek için canlarını hiçe sayan kahramanlara ‘katliam yapıyorlar’ suçlaması yapabildiler.

Bin yıldır sırt sırta yaslanarak ortak olduğumuz sınırlarda Telaviv Kontrollu Kurulan  PYD/YPG ve DAEŞ gibi uluslararası Terör Yapılarına bir şey diyemeyen güvensiz tipler, bu namusu korumak için operasyon yapan Türk Devletine sivil halka katliam yapıyorlar diyebildiler. 

Bu açıklama ile kendilerini deşifre ederek Siyonizm’in kontrolündeki Uluslararası Narko-Terör Şirketi PYD, YPG, DAEŞ ve PKK’nın personeli olduklarını tescillemişlerdir. 

Bu açıklama gösterdi ki,

28 Şubat ve benzeri süreçlerde “ordu göreve” pankartlarının altına konuşlanan Hekim-Mimar  görünümlü zevat, dün yardakçısı olduğu vesayetin 15 Temmuz’da tasfiye olması ile  bu odaktan koparak bugün başka bir ihanet odağına operasyonel araç olmuştur.  Terör örgütüne ve destekçisi siyasi uzantılara terörü terk etme çağrısında bulunamayan bu zevat Türkiye’yi terkederek, sevdalısı oldukları, destekçisi oldukları taşeron örgütlerin emrinde çalışabilirler. 

Terör örgütüne ‘silah bırakın, silahları teslim edin’ deme cesaretini gösteremeyenler, Kilis’e atılan roketlere bir şey demeyen bu Aydıncıklar bu bildiri ile terör baronlarının esaretinde olduklarını itiraf etmişlerdir. İtirafçıları, Türkiye’yi terketmeye çağırıyoruz. Milli hassasiyetlerin taşınmasında, 28 Şubatlarda, Ayışığı, Yakamoz Ergenekon Darbe süreçlerinde, ve son olarak 15 Temmuzda Tarihi insiyatif alan Eğitim-Bir-Sen olarak, bu ihanet açıklamasına, esaret açıklamasının altında imzası bulunanlara bir hatırlatma yapıyor ve uyarıyoruz. 

Aynı mahfillerce yönetildiğiniz 15 Temmuz hainlerini dahi tasfiye eden bu millet, Sizi de aynı yere gönderecek akla ve kudrete sahiptir. Bu ihanet mahfillerinin amelesi  örgütlere  diyoruz ki;

'BU COĞRAFYADA HİÇBİR İHANET CEZASIZ KALMAMIŞTIR.' CUMHURİYET SAVCILARI GEREĞİNİ YAPMALIDIR. 

Son olarak;

Terörist ile masum halkı ayırt etmek için bir cerrah hassasiyetinde operasyonları sürdüren Güvenlik Kuvvetlerimize ‘Allah kolaylık versin, dualarımız sizinle.’ Diyoruz.  

Son terörist imha edilinceye, son silah gömülünceye kadar operasyonların devam ettirileceğine dair siyasi kararlılığının akamete uğratılmamasını, hemen ardından da bölgeye yönelik acil bir sosyo-ekonomik destek paketinin uygulamaya konmasını  beklediğimizi ifade etmek istiyoruz.

Bu vesile ile geçmişi de bugüne hep ihanet odakları ile birlikte isimleri anılan zorunlu üyelik gibi demokratik ideallerle bağdaşmayan bu meslek odalarına;

1.    Zorunlu üyelik kaldırılmalıdır.

2.    Sendikalarda olduğu gibi alternatif başka odalarda kurulabilmelidir.

Şenol METİN
Eğitim-Bİr-Sen Konya 2 Nolu Şube Başkanı

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.