Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapmak için ilan yayımladı. Başvuru yeri, başvuru tarihi, genel şartlar hakkında bilgi verildi. İşte detaylı bilgi...

Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak
01 Şubat 2018 Perşembe 11:31

Kocaeli Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru süresi 15 Şubat 2017 tarihinde son bulacak. Adaylar, perseonel alımı için, Kocaeli Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Personel Bürosu Umuttepe Merkez Yerleşkesi 41380 Umuttepe-İZMİT/KOCAELİ adresine şahsen başvuru yapma zorundalığı ilanda yer aldı. Posta ile başvurular kabul edilmeyecek.

İlanda "Üniversitemiz Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde çalıştırılmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre, Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06/06/1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’inci maddesinin (b) fıkrasına göre 2016 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel istihdam edilecektir." denildi. 

Başvuru için genel şartlar şöyle;

- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Taksirli suçlar hariç olmak üzere; affa veya zaman aşımına uğramış, yahut para cezasına çevrilmiş veya ertelenmiş, hükümlülüklerine ilişkin kayıtları adli sicilden çıkarılmış olsa bile, bir cürümden hükümlü bulunmamak veya soruşturma altında olmamak.

- Sınav tarihi itibariyle en az (18) yaşını tamamlamış olmak.

- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

- 657 sayılı Kanunun 53. Maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevine devamlı yapmasına engel olabilecek vücut ve akıl hastalığı veya vücut sakatlığı ile engelli bulunmamak. 

İLAN İÇİN TIKLAYINIZ... 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.