Gazi Üniversitesi akademik personel alımı yapacak

Gazi Üniversitesi, akademik personel alımı yapacağını ilan ile açıkladı. 39 personel alımı yapacak olan üniversite, ilanda başvuru şartları, başvuru yerleri ve tarihine ilişkin bilgi verdi. Detaylı bilgi haberimizde...

Gazi Üniversitesi akademik personel alımı yapacak
24 Ocak 2018 Çarşamba 14:52

Gazi Üniversitesi, akademik personel alımı için ilan yayımladı. Başvuru şartları. başvuru yeri, başvuru tarihi, gereken belgeler ve personel alımına dair diğer bilgileri tek tek açıkladı.

Profesör, doçent ve yardımcı doçent alımı yapacak olan üniversite bunlara dair ayrı ayrı bilgilendirmede bulundu. Bugün başlayan başvurular 7 Şubat 2018 tarihinde son bulacak. 

Profesör için gerekli başvuru belgeleri; Başvuru dilekçesi, Özgeçmiş, Yayın Listesi, iki adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı sureti, Doçentlik belgesi, herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesinden oluşan başvuru dosyasını olarak yer aldı. 

Başvuru dilekçesi için TIKLAYINIZ

Doçentlik için için gerekli başvuru belgeleri; Başvuru dilekçesi, Özgeçmiş, Yayın Listesi, iki adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı sureti, Doçentlik belgesi, herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesinden oluşan başvuru dosyasını gerekli görüldü. 

Yardımcı doçentlik için gerekli başvuru belgeleri; Başvuru dilekçesi, Özgeçmiş, Yayın Listesi, iki adet fotoğraf, Nüfus cüzdanı sureti, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora belgesi, Yabancı Dil Belgesi, herhangi bir kamu kuruluşunda çalışanlar (daha önce çalışıp ayrılsalar dahi) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesinden oluşan başvuru dosyasını gerekmektedir.

İlan için TIKLAYINIZ...

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.