Defacto Personel Alımı ve İş İlanları 2022

Defacto Personel Alımı 2022, Defacto İŞÇİ ALIMI, GÜNCEL İŞ İLANLARI, Defacto İŞÇİ MAAŞI KAÇ LİRA?, Defacto bünyesine dahil olup firmaya iş başvurusu yapmak isteyenler aşağıdan gerekli bilgileri inceleyebilir ve Defacto personel alımı ilanlarından dilediğine başvuru yapabilir. Aynı zamanda firmanın açık pozisyonlarını da takip edebilirsiniz.

Defacto Personel Alımı ve İş İlanları 2022
Admin
Admin
17 Mart 2022 Perşembe 18:26

Defacto İş İlanları 2022

Defacto, günümüzde ülkemiz içerisinde oldukça büyük orandaki işgücünü de firma bünyesinde barındırmaktadır. Pek çok farklı alan ve sektör içerisinde bizzat hizmet vermekte olan firmanın bazı iş alanları ve pozisyonlarda da çeşitli personel açıkları bulunmaktadır. İş ilanları alanında oldukça donanımlı bir web sitesine sahip olan firma, potansiyel çalışan ve stajyerler için de çeşitli iş imkanları sunmaktadır.

Satış Danışmanı
Stratejik Planlama Uzmanı
Reyon Yöneticisi / Yönetmeni
Mağaza Müdürü
Dijital Pazarlama Uzmanı
Kıdemli Tasarım Uzmanı
Proje Yönetim Uzmanı
Depo Operasyon Uzmanı
İnsan Kaynakları İş Ortağı
Süreç / Proses Mühendisi
  • Kalite Kontrol Teknikeri: Firmanın üretmiş olduğu ürünlerin kalite kontrolünden sorumlu olan bu bireyler, markanın ürünlerinin doğru kalitede olması için alanında çeşitli çalışmalar gerçekleştirmektedir.
  • Satış Uzmanı: Firmanın ürünlerinin pazarlanması ve satışa sunulmasından görevli olan bu uzmanlar, ürün satış alanında yetkin bireylerden oluşur. Firma yüzü olarak öne çıkan ve satış işlemlerinden direkt olarak sorumlu olan bu bireyler, giyim markalarının en önemli personel grubu içerisinde yer almaktadır.
  • Müşteri Danışmanı: Markanın ürünlerini tercih eden veya tercih etme potansiyeli bulunan alıcılar için müşteri danışmanlığı alanında görev alan bu bireyler, herhangi bir giyim ve tekstil firmasının en önemli yüzlerindendir.
  • Tekstil Tasarımcısı: Giyim ve tekstil alanınlar özgün ve nitelikli tasarımlar sunmayı hedefleyen bu bireyler, çizim alanında ihtisas sahibi tasarımcılardan oluşmaktadır. Her döneme ve sezona göre farklı model ve tasarımların yaratılmasından sorumlu olan bu bireyler, satış rakamları konusunda da markaya pozitif anlamda oldukça büyük katkılar sunmaktadır.

Nasıl Başvurulur?

Öncelik olarak Defacto firmasına iş başvurusunda bulunmak isteyen bireylerin Defacto resmi internet web sitesini ziyaret etmeleri oldukça gereklidir. Bu web sitesi bünyesinde işe alım hakkında detaylı ve etraflı bir şekilde bilgi alan adaylar, daha sonra kendi yetenek ve becerilerine göre bu alandaki iş ilanlarını inceleyebilirler. Bununla birlikte diğer eleman alım ve iş arama firmalarının da internet web sitelerini inceleyebilir ve çeşitli açık iş ilanlarına bu siteler vasıtasıyla başvurabilirler.

Temel Bilgiler:

Minimum Çalışma Yaşı: Minimum 18 Yaş.

Çalışma Saatleri: Sürekli / Tam Zamanlı.

Alım Yapılacak Şehirler: Tüm Türkiye Geneli.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.